Lid worden?

Waarom lid worden van onze EHBO-vereniging?
Aanmelden als lid van onze vereniging kan als u in het bezit bent van een diploma of certificaat Eerste Hulp. Met name voor houders van een diploma Eerste Hulp is het belangrijk om hun diploma geldig te houden. Dit  kan door regelmatig te oefenen, om de eenmaal opgedane kennis en vaardigheden te behouden. Bent u in het bezit van een geldig EHBO diploma, dan bent u bij ons van harte welkom.

Geen (geldig) EHBO diploma
Velen vinden Eerste Hulp belangrijk en willen daarover graag meer weten.  Men wil in geval van een ongeluk(je) hulp kunnen verlenen. Ook zijn er mensen, die ooit een diploma gehaald maar dit weer hebben laten verlopen. Wilt u (weer) in het bezit komen van een geldig EHBO diploma, dan kunt u bij ons een cursus Eerste Hulp volgen.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend langskomen op een van onze herhalingslessen, of u kunt contact opnemen met onze secretaris.

Een lidmaatschap bij onze vereniging kost € 35,- per jaar.
Dit is inclusief de kosten voor de twee-jaarlijkse verlenging van het diploma. Voor gediplomeerde EHBO-ers, die namens derden lid zijn, hanteren wij een zakelijke contributie van € 50,- per jaar.

WordPress Video Lightbox Plugin